Δ.Σ.Κ. & Δήμος Κατερίνης: “Η ενδοοικογενειακή & έμφυλη βία – Πρόληψη και Καταπολέμηση” – Ενημερωτική εκδήλωση.

“Η ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία – Πρόληψη και Καταπολέμηση”.  Διακεκριμένοι ομιλητές στην εκδήλωση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης που με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών διοργάνωσε χτες το πρωί (27/11/2022),  ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης και ο Δήμος Κατερίνης στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης “Εκάβη”. Η εκδήλωση ξεκίνησε με  χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, της προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ασημίνας Στρίμπα, της Βουλευτού Ελισσάβετ Σκούφα, της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου.

Συνεχίστηκε  με ομιλίες από τους: Καλυψώ Γούλα Δικηγόρο – Γ.Γ. Δημοκρατικής και Οικογενειακής Πολιτικής, Γεώργιο Δημήτραινα Αν. Καθηγητή Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Γιώργο Πιπερόπουλο Δρ. Κοινωνιολογίας-Ψυχολογίας, καθηγητή Επικοινωνιολογίας και Πρόεδρο στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Βασιλική Σιαμάγκα Υπαστυνόμο Α’ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Πιπεροπούλου Χαρίκλεια, Κοινωνιολόγο Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Κατερίνης και δικηγόρος μέλος του Δ.Σ.Κ. Λάζος Ντόντης, η αντιδήμαρχος Μαρία Τερζίδου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της επιτροπής ισότητας των φύλων του Δήμου Κατερίνης Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *