ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως και τις 22 Ιουλίου 2023, το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Κύπρου στην Πιερία, διοργάνωση που ανέλαβε για πρώτη φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης με συνδιοργανωτές την Π.Ε. Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης.

23 ομάδες και περισσότεροι από 230 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα κλειστά γυμναστήρια της Κατερίνης (Τ9 και Β΄ ΔΑΚ) και του Λιτοχώρου (“Πύρρος Δήμας”). Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Δ.Σ.Α., ωστόσο κερδισμένοι είμαστε όλοι καθώς εδραιώθηκαν μεταξύ συναδέλφων σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

Τιμητική για την διοργάνωση αλλά και για τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, ήταν η παρουσία των Παναγιώτη Γιαννάκη (πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή – προπονητή), Γιώργου Τανατζή (πρώην διεθνή διαιτητή και καθηγητή διαιτησίας FIBA) και του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή.

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η προσπάθεια των μαθητών της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, οι οποίοι κατά την ανάπαυλα των τελικών της διοργάνωσης έπαιξαν μπάσκετ και χόρεψαν, σε μία δράση που αν μη τι άλλο αποτέλεσε ένα μάθημα ζωής για όλους μας.

Τέλος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης ευχαριστεί ολόθερμα για την συνεργασία την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας – συνάδελφο δικηγόρο Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμο Κατερίνης και τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, τον Δήμο Δίου – Ολύμπου και τον Δήμαρχο Ευάγγελο Γερολιόλιο, το Λ.Ε.Α.ΔΙ.Κ., τους εθελοντές του Τομέα Υγείας του παραρτήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την διασωστική ομάδα Πιερίας, την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, καθώς επίσης τους χορηγούς της διοργάνωσης (AMANATIDIS: Μπάνιο – Δάπεδα – Αρχιτεκτονικά υλικά, 3Hills, Olymp – Konstantopoulos s.a., Πίτσιας market, Θείον – Βιολογικά Βότανα Ολύμπου, Διός, Caldera next, Ευκαρπίδης, studioNikoleri, ράδιο Ενημέρωση 92,2, Ολύμπιο Βήμα, Dion τηλεόραση) και πάνω από όλα τους συναδέλφους που εργάστηκαν εθελοντικά όλες αυτές τις μέρες προκειμένου το όλο εγχείρημα να στεφθεί από επιτυχία.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: